Wie trainen er bij Dressage4u? Het betreft hier een breed scala aan dressuurcombinaties die deelnemen aan wedstrijden
van B t/m ZZ-licht niveau. Ze stellen zich graag zelf aan u voor.

Manouk

manoek_testimonial“Sinds begin 2015 volg ik met mijn ruin Camacchio met veel enthousiasme rijlessen bij Angela. Doordat Camacchio niet altijd het gemakkelijkste paard is, ging het rijden niet altijd van een leien dakje. Dankzij Angela heb ik geleerd om door te zetten met hem. Dit heeft het vertrouwen in Camacchio en in mijzelf een enorme boost gegeven.

Angela geeft op een hele fijne, positief opbouwende manier les, waarbij het gevoel tijdens het rijden voorop staat. Naast het rijtechnische gedeelte besteedt ze ook veel aandacht aan de theoretische onderbouwing van de dressuur. Dit geeft haar lessen net die extra verdieping wat de dressuur zo ontzettend leuk en uitdagend maakt! Persoonlijk vind ik dit erg prettig; aangezien ik bij elke handeling die ik tijdens het rijden uitvoer, graag wil begrijpen waarom ik dat moet doen en wat de effecten hiervan zijn op mijn paard.

Niet alleen in het zadel, maar zeker ook naast het zadel is Angela voor mij een toegevoegde waarde rondom de training van het paard. Op het gebied van grondwerk, longeren en bijvoorbeeld trailerladen vormen haar kennis en ervaring een meerwaarde in mijn dagelijkse omgang met paarden.

Iedere ruiter die op een gemotiveerde, enthousiaste en serieuze manier met zijn paard bezig is en tijdens de lessen meer verdieping wil dan een lijntje A-X-C rijden, is bij Angela op de juiste plek!”