lesgeven_web

Dressage4u (voorheen Equilibre Horses) is in 2009 opgericht door Angela van Hemert. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van paarden, die zij in diverse klassen tot en met ZZ-Zwaar dressuur zelfstandig uitbrengt. Komend jaar zal zij één van de door haar opgeleide paarden uitbrengen in de subtop Lichte Tour.

Angela van Hemert volgde de driejarige opleiding tot rijinstructeur aan de International School for Professional Horsemanship. Daarnaast volgde zij o.a. de masteropleiding Praktisch trainen en Coachen aan de Action Type® Academy. Voor deze academie is zij lid van de intervisieclub Dressuur. Daarnaast heeft zij haar deeltijdstudie Sportmarketing aan Avans Hogeschool in Breda in 2017 afgerond.

Naast dressuurinstructie, coaching en begeleiding van dressuurruiters van B tot en met ZZ-Licht niveau is zij met Dressage4u actief in het trainen en opleiden van paarden voor paardeneigenaren en fokkers. Regelmatig worden door haar op locatie clinics verzorgt en begeleidt en traint zij jonge talenten op weg naar de top. Angela van Hemert opereert landelijk met Dressage4u en verricht haar werkzaamheden op locatie in privéstallen, fokkerijen, maneges en bij rijverenigingen.

wedstrijd-web2